KALENDER - HELE MENIGHET

Les også om biskop Berislav Grgićs nyeste bestemmelser, som gjelder Den stille uke og Påske.

Slik som forrige, så også kommende søndag feirer vi dessverre ikke Den Hellige Messe i vår kirke.
Men kirken vil være åpen hele dagen for privat bønn.
Fra kl. 10.30 til kl. 12.00 og fra kl. 17.30 til kl. 18.30 blir Det Helligste Sakrament utstilt til tilbedelse.
Det er også anledning til å skrifte eller til å samtale med presten.

På nettet streames Den Hellige Messe fra mange steder i verden, flere ganger om dagen, både på søndager og på hverdager, slik at man, i det minste på den måten kan delta i Eukaristien, med åndelig kommunion.
(noen lenker finner du nederst, under teksten)

Alle prester i landet feirer Den Hellige Messe privat, hver dag, og vi ber for våre menigheter, for alle som er smittet av koronaviruset, for deres pårørende, for alle som pleier de syke.

På hverdager er vår kirke åpen hele dagen for privat bønn. Også for skriftemål eller samtale med presten (er han i øyeblikket ikke til stedet, ring 95529772)
Fra kl. 17.30 til kl. 18.30 – er Det Helligste Sakrament utstilt.

Lesninger til søndags liturgi.

Czytania mszalne na 4 niedzielę Wielkiego Postu

Sunday’s readings

Streaming

Fra Vatikanet

I Norge
St. Olav domkirke Oslo
St. Frans kloster
biskop Bernt I. Eidsvig (privat kapell)

Holy Mass online in english

Msze św. online po polsku

EritreanCatholic Youth-Uk

Smittevernstiltak i Den katolske kirke i Norge.

Alle messer, all katekese og all annen kirkelig aktivitet er innstilt.
(Messeplikten er midlertidig opphevet.)

Kirkene holder åpent for alle troende til privat bønn.
Prestene vil være tilstede i kirkene til vanlig messetid.

Tiltak for opphold i kirkerommet (påbud):
* Hold én meter avstand til andre troende.
* Unngå håndhilsning.
* Alle vievannskar skal være tomme. Vievann brukes ikke.
* Forhold deg ellers til helsemyndighetenes råd for smittebegrensning mellom personer.

Tiltakene gjelder inntil 15. april.

på norsk > her
in english > here,
po polsku > tutaj.
(rozporządzenia zapobiegające rozprzestrzenianu się koronowirusa wprowadzone w diecezji Oslo, obowiązują także w diecezji Tromsø)

Folkehelseinstituttets og lokale myndigheters råd og anvisninger skal følges nøye.
De som har vært i smitteområder, og kan ha blitt smittet av koronavirus, skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst.
Ved mistanke om koronavirus tar man kontakt med sin fastlege på telefon.

Informasjon om koronaviruset

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------