Påmelding til Den hellige Messe

Myndighetene i Norge har nå åpnet for forsamlinger på inntil 50 personer, under gitte forutsetninger (avstand, hygiene m.m).

For å sikre at ikke flere enn 25 personer deltar i messefeiringen, og for å kunne ha kontroll ved en eventuell smittespredning (det skal være mulig å spore smitte), skal menigheten ha oversikt over hvem som deltar i messene med navn og telefonnummer.
Derfor er det obligatorisk med påmelding til Messe via et spesielt påmeldingssystem, utviklet av IT-avdeling i OKB, på nettside https://billett.katolsk.no/.

Påmelding åpnes 7 dager før Messen feires, og stenges når 25 plasser er bestilt, eller dagen før messefeiringen.

Har du vansker med påmeldingen, ta kontakt med sognepresten, mobil 95529772.

Slik melder du deg på til Messen:

Åpne nettside https://billett.katolsk.no/
Klikk på "Finn gudstjeneste"

Et nytt vindu åpnes:

Velg kirke, menighet eller by  - f.eks. Narvik (Kristus Konge menighet)

Velg dato   (f.eks. Søndag 10.5.2020)

Velg antall personer som du ønsker å melde på   (f.eks. 2)

Klikk på "Søk"

Et nytt vindu åpnes.
Der kan du se hvor mange Messer feires i din kirke på den dagen du har valgt, med klokkeslett og antall tilgjengelige plasser.

Velg Messen   (f.eks. kl. 11.00, på norsk)

Et nytt vindu åpnes:

Fyll ut feltene "Navn" og "Mobiltelefon"
med DITT EGET NAVN OG MOBILNUMMER
( ikke Mieczyslaw Wiebskowski 95529772
😉 )

Merk av "Bekreft at du godtar at dine personopplysninger lagres"
(De opplysninger du oppgir lagres i 10 dager før de slettes. Årsaken er krav fra myndighetene at man skal ha oversikt over hver som er til stede, for å kunne bistå ved en eventuell senere smitteoppsporing.)

og klikk på "Bestill bilett"

Et nytt vindu åpnes, samtidig som du får en SMS (fra nummeret 96943498) med en referansekode.

sms på din mobil

Skriv inn koden i feltet "Bestillingsreferanse"
og klikk på "Bekreft bestillingen"

Lenken i smsen, der du skulle finne din billett,
virker kanskje ikke ennå helt riktig,

men ta det med ro - Hvis du skriver koden inn på påmeldingssiden, og etter å ha klikket på "Bekreft bestillingen" får se den siste siden "Bestillingen er bekreftet",
betyr det at du er på listen over messedeltakere.

Et nytt vindu åpnes med bekreftelse av "bestillingen".
Husk referansenummeret ditt når du møter opp i kirken.
Vi sees! :-)